Over de kampprijs

Dag beste Chiro-Ouders,

Zoals de voorbije jaren, bedraagt de kampprijs voor 2016 terug €150. Voor deze prijs bieden wij uw zoon/dochter 11 dagen en 10 nachten van spel, plezier, sport, lekker eten, vol pension en ook nog wat welverdiende slaap aan.

Wij trachten het inschrijvingsgeld voor het kamp steeds zo laag mogelijk te houden. Dit om iedereen de kans te geven deel te nemen aan het bivak. Bij de meeste van onze leden, zijn er ook nog meerdere zusjes en/of broers door de Chiro-microbe gebeten, wat de totale kostprijs ook doet oplopen. Om hieraan tegemoet te komen, geven we €25 korting vanaf het derde kind (te verrekenen met de jongste telg).

De betaling kan gedaan worden vóór 15 juli op rekening Chiro Mere Kamp – BE68 0016 3196 0534 – BIC: GEBABEBB.

Met deze kampprijs zitten we goed onder de prijs van vergelijkbare jeugdvakanties van andere organisatoren. Voornaamste reden hiervoor is dat wij enkel werken met vrijwilligers: leiding en kookploeg zetten zich kosteloos een gans kamp voor onze leden in en betalen zelf ook hun kamp.

Na het kamp, krijgt u een fiscaal attest voor de kinderen onder de 12 jaar dat u bij uw belastingen kan voegen.

Verschillende ziekenfondsen bieden hun leden de mogelijkheid aan om een deel van het betaalde inschrijvingsgeld terug te trekken:

U krijgt na het kamp automatisch een ingevuld formulier mee naar huis.

Ga ook eens na bij je werkgever of je geen recht hebt op tussenkomst bij deelname jeugdvakanties van je kinderen. Meestal zal een formulier beschikbaar zijn. Zoniet krijg je van ons een betalingsbewijs.

Buiten de normale OCMW-voorziening om beschik het OCMW van Erpe-Mere ook nog over een bijkomende financiële tussenkomst. Ofwel kan je hiervoor zelf aankloppen bij het OCMW, ofwel kan dit via Chiro Mere. We moeten dan wel je toestemming krijgen om je naam door te geven aan het OCMW. Let wel, dit geldt enkel voor inwoners van Erpe-Mere.

Mensen die steuntrekkers zijn bij het OCMW , kunnen via het OCMW het ganse bedrag of een deel van de jeugdvakantie terugbetaald krijgen. Ook de kostprijs van een uniform kan in aanmerking komen voor terugbetaling. U hoeft ons enkel een verklaring van deelname te vragen en dit in te dienen bij het OCMW. Hiervoor kan u terecht bij Liesbeth VB (GSM: 0497/33.38.92). Wij garanderen dat dit alles zeer discreet zal behandeld worden.

Mensen die van dit alles niet kunnen genieten en het nog steeds financieel moeilijk hebben , kunnen contact opnemen met onze VB Liesbeth. Wij proberen in de mate van het mogelijke én in alle discretie een oplossing te vinden.
Bij ons staat het kind op de eerste plaats!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


%d bloggers liken dit: