(Oude) uniformen

Het dragen van de Chirokledij is zo’n stilzwijgend maar veelzeggend symbool. Het drukt verbondenheid en gelijkwaardigheid uit.

Nieuwe uniformen kan je altijd krijgen in de Chiro winkel ‘De Banier‘. Voor ons is de dichtst bijzijnde Banier in Aalst, Molenstraat 65 (053/70 13 80). In de winkel zullen ze u graag verder helpen naar de keuze van het juiste uniform.

Aangezien uw lieveling ook wel snel uit zijn Chirokleren groeit en deze kleding toch niet bepaald goedkoop is, organiseren we een tweedehands inzameling van uniformen. Oude uniformen kan altijd worden binnen gebracht bij de leiding.

Om de prijs een beetje te drukken hebben wij ook onze eigen chiro-Mere-T-shirt laten maken. Deze zijn goedkoper dan de T-shirts die verkrijgbaar zijn in de chirowinkel (hij kost slechts 7 euro!).

Ouders die geïnteresseerd zijn komen best om 17u na de chiro eens langs en vragen naar leidsters Melissa Rottiers, Liesbet Uytterhaegen of Cato De Meester. Zij helpen u graag verder en kijken welke maten nog beschikbaar zijn.

1 reactie

Trackback this post


%d bloggers liken dit: