Chiro Mere 60/70

maart 20, 2017 at 23:12 Plaats een reactie

Waarschijnlijk hebben jullie het allemaal al eens zien passeren op je Facebook feed of al gespot in een café in Mere of omstreken, maar hier is nog eens een extra aanmoediging om samen met ons te komen feestvieren voor het 60/70-jarig bestaan van Chiro Mere (70 jaar voor de lieftallige Frieda’s en 60 jaar voor onze stoere Freddy’s). Jullie vragen je natuurlijk af wat er allemaal gaat gebeuren, dan hebben we één tip: zeker verder lezen.
Het weekend van 21 en 22 april verwachten wij jullie allemaal op de Chiro weide (weliswaar zonder treurwilg). Wie hierdoor nog steeds niet goed weet waar te zijn: Daalstraat 36, 9420 Erpe-Mere. De Chiro beschikt over enkele parkeerplaatsen weliswaar niet super veel en daarom willen we iedereen zoveel mogelijk oproepen en motiveren om met de fiets te komen (fietsenstallingen genoeg op de Chiro weide!). Natuurlijk blijft dan nog steeds de vraag wat er staat te gebeuren, lees dan zeker en vast nog verder.

VRIJDAG

We starten ons feestweekend met een rustige avond in ons gezellige en vooral zelf gesjord sjorcafé. Voor iedereen die zich afvraagt of dit wel iets voor hen is, verzekeren wij jullie dat dit een topavond zal worden met een grote verscheidenheid aan biertjes waar iedereen meer dan welkom is om Chiro verhalen uit de tijd van toen te vertellen, gewoon met vrienden iets te komen drinken dicht bij de deur of de kinderen op de reeds goed gekende weide te laten ravotten en zelf te genieten van een rustige avond. Nog niet overtuigd? Misschien kan onze bierbingo u wel over de streep trekken: wanneer u alle streekbiertjes hebt geprobeerd, krijg u er één naar keuze, als dat geen goeie deal is! Dit was het voor vrijdag, maar lees verder voor de rest van de planning.

ZATERDAG

De tweede dag van ons feestweekend begint vooral sportief met Miejer Color waarbij we color rungewijs iedereen een beetje meer kleur geven. Hoe gaat dit juist in zijn werk? Jullie kunnen vooraf inschrijven voor het bedrag van 7 euro. Voor deze prijs krijgen jullie een gratis witte T-shirt, een drankje, een hapje en een verrassing op het einde. Om 13u zal het startschot gegeven worden en kunnen jullie aan het eerste rondje van 500m beginnen. Denkt u opnieuw dat dit niets voor u is omdat u geen sportieveling bent, dan moeten wij dit opnieuw tegenspreken. De minder getrainde lopers onder ons, kiezen zelf hoeveel rondjes ze doen dus het is geen schande als u na drie rondjes al wil stoppen. Ook iedereen die met de kindjes komt, kan zich amuseren want een rondje van 500m lukt zeker voor hen! Dan is er natuurlijk nog het concept van het kleurpoeder. Dit zal aan de Chiro verspreid worden in de kleuren van de afdelingen. Om alle kleuren dus te verzamelen zal u minimum zes keer de tour moeten lopen wat neerkomt op slechts drie kilometer. Een belangrijke opmerking hierbij is dat kleurpoeder in de ogen niet aangeraden is, daarom vragen wij iedereen ook om zoveel mogelijk een zonnebril te dragen als bescherming. Stofmaskertjes tegen het inademen zullen door ons ter beschikking gesteld worden moest u dit wensen of dit zelf voorzien is ook altijd een mogelijkheid. Mocht je nog vragen hebben omtrent de activiteit en de veiligheid, lees dan zeker eerst onze FAQ-pagina. Of anders kan je ons altijd bereiken via leiding@chiro-mere.be.

Na een gezamenlijke stretch activiteit op het grote podium, kan u op ons pop-up festival meegenieten van groepjes van eigen bodem. De line-up kan u vinden op het evenement op Facebook (zeker waard om eens een kijkje te nemen). Hebt u geen zin om veel geld te betalen voor groepjes die u misschien niet liggen, niet getreurd want daar hebben wij opnieuw een oplossing voor. Het festival kost slechts één euro (echt waar!) en om het nog een gekkere deal te maken: gratis voor de mensen die deelgenomen hebben aan Miejer Color! Tijdens het festival zelf kan u nog altijd terecht in het sjorcafé voor een drankje of voor een rustiger momentje.

Ons feestweekend kan niet compleet zijn zonder onze fuif die we al jaren organiseren (normaal in de zomervakantie en later in oktober) namelijk de TD. Deze vaste waarde in Chiro Mere zal de afsluiter zijn van ons geweldige feestweekend. Kaarten daarvoor zijn te verkrijgen bij de leiding en aspi’s voor een schamele drie euro in voorverkoop.

HOPELIJK IS IEDEREEN GENOEG OVERTUIGD EN DAN VERWACHTEN WE JULLIE MASSAAL!

Be there or be the smoos

Met dank aan onze sponsors!

Logo DMD

Advertenties

Entry filed under: Uncategorized.

Koekenslag Pasen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Onze chirokalender

S E P T E M B E R

zo 9 September

Chiro: Overgang

zo 16 September

Chiro

zo 23 September

Chiro

zo 30 September

Chiro

O K T O B E R

zo 7 oktober
GEEN Chiro: leiding op startweekend

zo 14 oktober
Chiro

zo 21 oktober
Chiro

zo 28 oktober
Chiro

nog meer nieuws ontvangen: word lid van onze facebookgroep!

%d bloggers liken dit: